02 10

Дні кар’єри

Дні кар’єри для молоді у Києві: нові можливості та перспективи!

2 жовтня 2024 року на території культурно-мистецького комплексу «Співоче поле» відбувся масштабний захід «Дні кар’єри», організований Київським молодіжним центром спільно з Київською міською молодіжною радою та Спільнотою Волонтерів України. Подія об’єднала близько 300 молодих людей, які мали унікальну можливість зустрітися з роботодавцями та знайти свій перший крок у професійне майбутнє!

Захід відвідали  представники різних закладів ПТНЗ, фахової передвищої та вищої освіти в місті Київ.
Від КПКАТБМ були педпрацівники на чолі з директоркою Вікторією Лукʼяненко та здобувачі освіти 2 і 3 курсів

Серед сейкхолдерів заходу були представлені такі великі компанії, як Укрзалізниця, Національна поліція України, завод «Оболонь», а також провідні IT-компанії. Це була чудова можливість для молоді дізнатися більше про роботу в цих організаціях та відкрити для себе нові перспективи кар’єрного зростання.

Центр професійної кар’єри коледжу успішно доповнив базу роботодавців новими контактами, що відкриває ще більше можливостей для наших студентів. Ми впевнені, що наші випускники зовсім скоро стануть частиною великих і потужних компаній, що створюють майбутнє України!

Окрім цього, на заході була піднята важлива тема інтеграції внутрішньо переміщених осіб (ВПО) у ринок праці. Це питання обговорювалось як одна з ключових проблем, аби допомогти переселенцям швидше та комфортніше адаптуватися на нових місцях проживання.

Цей захід став важливою платформою для спілкування, обміну досвідом та нових можливостей. Кар’єра починається тут!