14 10

Міністр освіти Фінляндії Андрес Алеркройц в закладі освіти

Фінляндія продовжує стояти пліч-о-пліч з Україною на шляху освітніх реформ, підтримуючи нашу освіту навіть в умовах війни. 14 жовтня міністр освіти Фінляндії Андрес Алеркройц разом з Послом Фінляндської Республіки в Україні Тар’єю Фернандес відвідали Київський професійний коледж автомобільного транспорту та будівельної механізації, щоб ближче ознайомитися з викликами, з якими стикаються наші освітні заклади під час війни.

Ця зустріч стала важливою подією, адже наші гості на власні очі побачили, як викладачі та здобувачі освіти продовжують працювати і навчатися долаючи труднощі, та дізналися, які виклики постали перед навчальним процесом у такий непростий час.

Ми щиро вдячні за цю зустріч, яка пройшла в атмосфері розуміння та натхнення на подальшу співпрацю. Фінляндія залишається надійним партнером України.Разом ми будуємо майбутнє для наших дітей, і ця підтримка є безцінною.

Дякуємо нашим фінським партнерам за увагу до української освіти та віримо, що попереду нас чекає багато нових спільних проєктів, спрямованих на розвиток та покращення умов навчання для кожного здобувача освіти.