08 10

Школа педагогічної майстерності

Сьогодні, 8 жовтня, у нашому коледжі відбулася Школа педагогічної майстерності, де педагоги відкрили для себе нові горизонти в цифровому освітньому просторі. Викладачка вищої категорії, викладачка-методист Олександра Манукян представила цікаву лекцію на тему «Орієнтація в інформаційному просторі — запорука успіху у викладанні предметів».

У світі, де інформаційні технології стрімко змінюють підходи до навчання, важливо не просто йти в ногу з часом, а випереджати його! Викладачка інформатики поділилася сучасними інструментами, які допомагають створювати цікавий, корисний та ефективний освітній контент. Особливу увагу було приділено онлайн-платформам, що можуть трансформувати уроки на всіх етапах: від підготовки до інтерактивної взаємодії з учнями.

Учасники отримали не лише теоретичні знання, а й практичні рекомендації, як використовувати цифрові ресурси для покращення викладання та залучення здобувачів освіти. Цифрові інновації стають невід’ємною частиною освітнього  процесу і КПКАТБМ  впевнено крокує до інтерактивної, динамічної та ефективної освіти майбутнього!